De chiropractoren

Maakt u kennis met onze chiropractoren:

 

Jan Geert Wagenaar M.Sc. D.C.

Ailsa van Poecke-Barrett M.Sc. D.C. 

 

 

Hieronder stellen wij ze apart aan u voor.

Jan Geert Wagenaar

Jan Geert Wagenaar, heeft samen met zijn vrouw 3 kinderen en heeft na zijn opleiding tot fysiotherapeut de 5-jarige universitaire opleiding chiropractie op de AECC in Engeland gevolgd. Hier studeerde hij in 1999 af. Naast zijn opleiding chiropractie heeft de heer Wagenaar een serie intensieve congressen in neurologie gevolgd. Jan Geert is jarenlang professioneel voetballer geweest en heeft daarom ook speciale interesse in het behandelen en begeleiden van sporters. Van 2007 t/m begin 2012 is hij tevens voorzitter geweest van de beroepsvereniging voor chiropractoren in Nederland (NCA).

 

 

 

 

 

Ailsa van Poecke-Barrett

Ailsa van Poecke-Barrett, moeder van drie kinderen heeft, evenals haar collega, haar opleiding aan het AECC in Engeland gevolgd. Na haar afstuderen in 1999 heeft zij 3 jaar gewerkt in een praktijk in Engeland. Zij is sinds 2002 werkzaam bij Chiropractie Deventer. Zij specialiseert zich in het behandelen van baby's en kinderen. Zij heeft in 2007 een post-academische (Masters) opleiding afgerond in dit gebied. Tevens geeft zij les aan deze opleiding en ook in de behandeltechniek NeuroImpulse Protocol. Ailsa van Poecke interesseert zich verder in het behandelen van zwangere vrouwen vaak in samenwerking met de verloskundige en andere behandelaars.

 

Co-auteur Chiropractic Paediatrics
Gedurende 2009 heeft Ailsa van Poecke deelgenomen aan het schrijven van het chiropractische tekstboek "Chiropractic Paediatrics 2e editie". Dit belangrijke boek werd voor het eerst in 2000 gepubliceerd en de tweede editie is onlangs wereldwijd verschenen. Het is één van de weinige chiropractische vak teksten die specifiek over problemen/ziekten, diagnosestelling en het behandelen van kinderen gaat. Dit boek wordt gebruikt door opleidingsinstituten, postacademische opleidingen en werkzame chiropractoren. Ailsa heeft samen met internationale collega's drie hoofdstukken van dit boek geschreven.

Direct een afspraak maken

U kunt via de onderstaande link direct een afspraak maken met één van onze chiropractoren.

Vul uw gegevens volledig in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Maak direct een afspraak

Telefonisch bereikbaar

 

maandag: 08.00 tot 12.15 - 12:45 tot 16.15 uur
dinsdag: 07:00 tot 11:15- 11:45 tot 15:00 uur
woensdag: 08.30 tot 12:45- 13:15 tot 16:45 uur
vrijdag: 08.30 tot 12.45 - 13.15 tot 16:45 uur

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief ook thuis ontvangen dan kunt u zich aanmelden door uw naam en e-mail adres hier onder in te voeren.

Website powered by Boogalu

Colofon